keyboard_arrow_down

UNIKT DESIGN

ID® har gennem mange år forsynet internationale virksomheder med samlede koncepter for Corporate Wear. Løsningerne er designet, så de styrker kundens corporate brand og eksekveret, så de imødekommer de højeste forventninger til kvalitet, ansvarlighed og logistik. Vi kalder det ID® Direct.

 

DU KAN FÅ DET LIGESOM DU VIL HAVE DET

ID® Direct er vores måde at gøre dine ønsker til virkelighed. De ønsker, du har til din private label eller specialproduktion, vil vi gøre alt for at realisere. Vi stiller med et team af erfarne designere, indkøbere, kvalitets- og logistikmedarbejdere, sammensat i overensstemmelse med kravene i dit produkt.

DE RIGTIGE KOMPETENCER

Som kunde hos ID® får I adgang til attraktive indkøbsmuligheder hos vores netværk af producenter. Det giver jer sikkerhed for, at jeres varer er indkøbt med øje for både omkostningseffektivitet og ikke mindst social og miljømæssig ansvarlighed.

ONE-STOP SHOPPING

ID® Service er vores afdeling for videreforarbejdning af Corporate Wear. Med afsæt i vores beslutning om at være en attraktiv samarbejdspartner, har vi det nødvendige udstyr til at tilbyde dig montage af bl.a. transfer, badge, chip, stregkoder og anden dekoration, der påføres ved opvarmning.

 

 

 

TRYGHED I SAMARBEJDET

ID® Direct giver dig alle muligheder indenfor detaljer og tilbehør til dine private labelvarer eller din specialproduktion. Læs om de enkelte faser fra idé til produkt.

IDÉEN

Sammen med dig afdækker vores ID® Direct team alle ønsker, krav, forventninger, behov og detaljer vedr. produkterne, der skal produceres. Meget gerne ved et møde sammen med din forhandler.  

KREATIV OG KONKRET SPARRING

Fra første færd kan vi bistå med al vores erfaring og viden. Hvad er realistisk? Hvad kan lade sig gøre? Vi står meget gerne til rådighed og er klar til at løse opgaven for og med dig.

DEN UDVALGTE

En idé udvælges, og der foretages en foreløbig skitse af produktet, og en ordrespecifikation noteres.

 

 

 

SKITSERING PÅBEGYNDES

Vores designer og produktudviklingsteam påbegynder designet. Designet tegnes ud fra den foreløbige skitse og kravspecifikationen.

DETALJER OG FORKLARINGER TILFØJES

Alle detaljer såsom labels, hangtags, lynlåse, knapper, tryk, broderi m.m. tilføjes designet. Der laves tydelig forklaring til detaljer og definering af kvaliteter.

PRIS OG SKITSEGENNEMGANG / GODKENDELSE 

Pris på produkterne bliver sammen med skitserne gennemgået. Ønskes der tilretninger kan dette naturligvis lade sig gøre. Vi sikrer, at alle detaljer er på plads.

 

 

BESTIL

Skriftlig ordre placeres efter modtagelse og godkendelse af sidste oplæg.

ORDREN BLIVER GENNEMGÅET

Når vi modtager din ordre, gennemgår vi den grundigt, så du kan være sikker på, at alle detaljer er gennemtænkt, og intet er glemt. Derefter modtager du en ordrebekræftelse.

13-14 UGERS PRODUKTION

Alt er godkendt – alle detaljer er på plads og produktionen igangsættes. For at sikre opretholdelse af rette kvalitet og alle detaljer foretager vi løbende godkendelsesprocedure fra produktionen sammen med dig

ORDREN FRAGTES VIA SKIB

Transporten sker med søfragt og tager normalt 6 -7 uger. Skal det gå hurtigere kan det mod merbetaling ske med fly. 

FRAGTES DIREKTE TIL DIG 

Vores troværdige transport fragter pakkerne med lastbil det sidste stykke direkte til dig. 

SIKKER OG TROVÆRDIG

Vi sørger for, at din ordre leveres som aftalt. ID® Direct – sikkert, nemt og bekvemt.

GENBESTILLING

Vi gemmer alle detaljerne og beholder en prøve fra din ordre og gør det dermed nemt, sikkert og bekvemt at genbestille, hvis du får brug for det.

 

 

VED FORHANDLER

Det er nemt - Genbestil via din forhandler.

VI OPFYLDER DINE ØNSKER

Vi ser frem til at starte spændende projekter og indfri nogle af dine ønsker sammen med dig. 

DIT UNIKKE DESIGN

 


Du kender sikkert vores mange basisvarer, som efterhånden er solgt i millionvis over det meste af Europa. Der kommer nye til hele tiden, så der er altid masser af muligheder for at få dine ideer ført ud i livet.

Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige, når det gælder sammensætninger af farver og materialer. ID® Direct konceptet omfatter naturligvis hele viften af vores standardfarver og kvaliteter – men hold dig endelig ikke tilbage – vi kan indfarve i lige din logofarve eller den specifikke kvalitet, du måtte ønske.

Tag en snak med os og få inspiration.

LAD DIG INSPIRERE

Vi varetager meget gerne specialløsninger - også i stor skala. Det kan eksempelvis være, at projektet omfatter specialdesignet Corporate Wear til forskellige afdelinger, lande eller medarbejdergrupper.

Har du spørgsmål til ID® Direct?
Jeg sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os på +45 97 49 21 44 eller skriv
til TS@id.dk

keyboard_arrow_up